HOME WERKWIJZE ONTWERPEN REALISATIES CONTACT Tuinontwerp Salix
TUINONTWERP SALIX


'Een tuin is meer dan er staat' D. Hillenius
WERKWIJZE

U wilt de tuin aanpakken maar weet niet hoe eraan te beginnen?
Of u nu een volledig nieuwe tuin wilt of uw huidige wilt renoveren, een tuinplan is van groot belang.
Tuinontwerp Salix denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat u een betaalbaar en uniek tuinontwerp krijgt. Dit gebeurt in 3 stappen.
Ook voor tuinadvies kan u bij mij terecht. Hierbij wordt geen digitaal plan opgemaakt, maar kom ik ter plaatse kijken wat er kan veranderen.TUINONTWERPStap 1: Kennismaking


Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
We bekijken samen de tuin en bespreken uw wensen en het budget aan de hand van een oriënteringslijst .
Ik neem foto’s en ruwe afmetingen van uw tuin, huis en omgeving om een volledig beeld te krijgen.
U ontvangt diezelfde week nog een gedetailleerde offerte voor dit tuinontwerp.

Stap 2: Voorontwerp


Indien u besluit beroep te doen op mijn diensten zal ik de maten van uw tuin opmeten en op basis van uw wensen een uniek tuinontwerp maken.
Eenmaal het voorontwerp klaar, kom ik dit bij jullie bespreken. Er wordt steeds een 3D-voorstelling gemaakt van de tuin om een nog betere voorstelling te garanderen.  Bedenkingen over het voorontwerp? Deze worden graag doorgenomen met jullie en verwerkt.
Ik kan eveneens suggesties doen naar materiaalkeuze en kleur.

Stap 3: Definitief ontwerp


In deze fase heb ik het tuinontwerp digitaal uitgetekend en kom ik dit toelichten en ik stel een beplantingsplan voor met fotomateriaal zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw tuin eruit zal zien.
Op basis van dit definitief ontwerp kan u zelf aan de slag gaan of een tuinaannemer raadplegen voor een kostenraming. Indien gewenst, kan ik helpen bij het zoeken naar een geschikte tuinaannemer.
Het definitieve ontwerp wordt geïllustreerd aan de hand van referentiebeelden van bestaande tuinen en een perspectieftekening.
Ik kan eveneens helpen bij het zoeken naar een tuinaannemer en volg dan de werken verder op.


TUINADVIESIs de indeling van de tuin naar uw zin, maar wilt u (een deel van) de planten vervangen, door zelf aan de slag te gaan?
Dat is perfect mogelijk.
Ik kom dan eerst bij u langs voor een eerste kennismaking om de situatie te bekijken. Dit advies wordt steeds aangerekend per uur. In het eerste kennismakingsgesprek krijgt u een indicatie van het aantal uren dat ik denk eraan te besteden. Indien u dit ziet zitten neem ik wat afmetingen en vertelt u welke kleuren de planten mogen hebben en wat u graag heeft en misschien nog belangrijker wat u niet graag heeft. Met deze info maak ik dan een lijst van planten met hoeveelheden en een kleine schets waar deze terecht komen.
Indien gewenst, kan ik u helpen bij het bestellen van de planten.ZELFSTANDIG TUINONTWERPERAangezien ik zelfstandig tuinontwerp/-advies geef, ben ik niet gebonden aan één tuinaannemer. U kan dus zelf aan de slag gaan of verschillende tuinaannemers contacteren om degene eruit te kiezen die u het beste ligt.


HOME
ONTWERPEN

Hierbij vindt u enkele ontwerpen die gemaakt werden.
Klik op de afbeeldingen om ze groter te maken.


LANDELIJKE TUINLANDELIJK 1
LANDELIJK2
LANDELIJK 3
LANDELIJK 4


MODERNE TUINMODERN1
MODERN2
MODERN3
MODERN4


HOME
REALISATIES

Hieronder ziet u realisaties van tuinen die ontworpen werden.
Klik op de afbeeldingen om ze groter te maken.


Westerlo 1
Westerlo 2
Westerlo 3
Westerlo 4
Westerlo 5
Westerlo 6


HOME

CONTACT

Wil u graag direct een juiste offerte ontvangen voor de opmaak van je tuinplan. Vul dan onze oriënteringslijst in en je krijgt deze zo snel mogelijk in je mailbox.


Tuinontwerp Salix
Sara Verbeiren
BTW BE 0646.666.435
Tortelstraat 50, 2400 MOL
+32 (0) 497 37 21 85