HOME 3D RENDERS CONTACT Tuinontwerp SalixTuinontwerp Salix
3D VOORSTELLING/RENDER
VAN JE PRODUCT OF PROJECT


MOGELIJKHEDENOptie 1: plannen van het product/project zijn beschikbaar.


Indien u 2D plannen van het product/ project ter beschikking heeft, kan u een offerte aanvragen voor het omzetten naar een 3D model en het renderen ervan. Eenmaal de offerte goedgekeurd ga ik aan de slag om alles om te zetten. Vervolgens kom ik het model gerenderd voorstellen en wordt er besproken wat er eventueel nog aan veranderd moet worden. Tenslotte krijgt u het model aangeleverd in het formaat dat u verkiest: voor een landschapsproject kan dit een film zijn om op de website te zetten of foto's, voor een product een file die kan ingelezen worden voor een plugin op de site.

Optie 2: plannen van het product/project zijn niet beschikbaar


Indien de plannen niet beschikbaar zijn, kan u een foto van het product/project opsturen om een offerte te ontvangen.
Eenmaal de offerte goedgekeurd, zal ik een project digitaal opmeten (inclusief hoogtes) en ga ik daarna aan de slag zoals hierboven beschreven in stap 1. Dit proces zal echter langer duren omdat alles van nul opgebouwd moet worden. Voor producten kan ik vertrekken van een voorbeeld dat opgestuurd of afgehaald wordt met eventueel bijhorende uitleg. Klantbezoeken zullen bij deze optie waarschijnlijk noodzakelijk zijn en zullen in de prijs ingecalculeerd worden.

Optie 3: andere

Indien er een op maat gemaakt ontwerp nodig is, kan u mij altijd contacteren om een afspraak te maken en dan bekijken we samen wat er mogelijk is.
HOME
CONTACT

Wil u graag meer informatie of een prijsofferte, laat je gegevens hieronder achter en ik contacteer je zo snel mogelijk.


Tuinontwerp Salix
Sara Verbeiren
BTW BE 0646.666.435

Tortelstraat 50, 2400 MOL
+32 (0) 497 37 21 85